ELS GEGANTS ES MANIFESTEN A FAVOR DEL REFERENDUM

El passat diumenge 24 de setembre, en els actes de la festa major de Vallirana, la colla de Gegants d’Ordal va manifestar-se a favor del dret de votar el dia 1 d’Octubre. Després de les mesures represives de la ultima setmana, l’agrupacio, amb conformitat amb la majoria d’entitats culturals mostra el seu rebuig de la millor manera que ho sap fer: fent dansar el Jordi i la Montserrat a favor de la llibertat.

Assistiren a al Cercavila els gegants del municipi: els Gegants de Can Batista i els Gegants de Lavern, a part de dues colles castelleres i el drac i diables de Vallirana. Tot i que no era inicialment un acte propiament reivindicatiu, el ritme dels esdeveniments va convertir-lo en un manifest per l’autodeterminació.

Imatges durant la cercavila

Els geganters a favor del SI

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *