ELS GEGANTS A LA FESTA MAJOR DE L’ARBOÇAR

Aquest diumenge 30 de Juliol els nostres gegants van ser presents a la Festa Major de l’Arboçar, tal i com van fent des de fa molts anys. Sota una intensa calor, van acompanyar en la cercavila als Bastoners de Sant Quinti i al grup de panderetes de l’Arboçar.

Enguany l’actuació va acabar dins la sala, ja que s’havien suspes els versots a causa de la mort fa pocs dies d’un jove del poble. Tot i això, va ser una actuació molt lluïda per part dels diferents grups.

La propera setmana entrem ja de ple en els actes de la Festa Major d’Ordal, on els gegants actuen amb la resta de colles del municipi el poper diumenge 6 d’Agost a la 1 del migdia a la Pista Poliesportiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *