POCA PARTICIPACIO EN LES PORTES OBERTES

La Jornada de Portes Obertes del passat diumenge 4 de Juny, va desenvolupar-se amb una escassa participació del poble d’Ordal. A part de la colla gegantera, nomes alguns simpatitzants van passar-se per l’ateneu, a passar un mati de tallers infantils i exposició d’imatgeria.

L’objetiu principal de les jornades era fer nous geganters, ja que la colla va mimvant perillosament. Aquesta fita no es va assolir. Tot i amb aixó, vem passar un mati agradable amb els que van assistir, sobretot mainada, que van poder fer taller de xapes dels gegants, moneders reciclats, taller de dibuix i de construcció d’animals reciclats.

Tambe hi assistiren una parella de gegants construida per Nil Casas, a qui els gegants d’Ordal apadrinaren en la Festa Major de l’any 2016, any del 50è aniversari.

Intentarem acabar l’any i buscar alguna continuitat per poder encarar la propera temporada. Seguim intentat-ho!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *