JORNADA DE PORTES OBERTES: diumenge 4 de Juny

El proper diumenge 4 de Juny la colla organitza una Jornada de portes obertes, per poder augmentar el nombre de geganters de la colla, que comença a baixar perillosament.

Serà un dia dedicat a fer gaudir les famílies del fet geganter: tallers pels nens i possibilitat de provar els gegants i de fer un petit recorregut.

A les 10 del mati, ens trobarem al Parc de la Immaculada, per esmorzar i fer una petita gimcana on descobrirem algunes curiositats del gegants d’Ordal.

Cap a les 11:30 s’obriran els tallers a l’Ateneu Ordalenc: tallers de mascares, de xapes i altres activitats pels mes petits. Mentrestant, les gralles amenitzaran la jornada i els pares i simpatitzants podran provar gegants i capgrossos.

A la 1 es farà una ballada a la Plaça de l’Ateneu i depèn l’assistència, una petita cercavila, amb un vermut d’agraïment pels participants de la jornada.

Us esperonem a apuntar-vos a la colla: actualment, tant sols fem les sortides municipals i alguna comarcal, que son molt poques, i podem dir que no representa un  grau de compromís massa elevat, ja que els desplaçaments son curts i molt espaiats en el temps. Com a contrapartida, us oferim la possibilitat de gaudir de bona companyia, conèixer gent d’altres pobles, fer bons esmorzars, sopars, etc. i passar una bona estona amb grans i petits, que disfruten com els que més.

Una bona manera d’inculcar els valors de l’esforç, la companyonia, la festa, el respecte, les tradicions, etc. Ajudeu-nos a mantenir viu aquest esperit geganter amb més de 50 anys d’història.

Us hi esperem a tots!!!

Els Gegants d'Ordal ballen pel municipi

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *